Spirulina z And produkt plný energie, vitality a zdraví.
Spirulina z Ekvádoru je nejčistší přírodní produkt z nejvýše položených oblastí světa
Spirulina z And (Andesspirulina), nejčistší přírodní produkt z nejvýše položených oblastí světa. Jsme přímý dovozce kvalitní 100% přírodní spiruliny (bez použití přídavných látek) z ekvádorských And. Spirulina se používá při detoxikaci organismu, na posílení imunitního systému, při hubnutí a jako podpůrný prostředek při léčbě kožních nemocí. Pro své výrazné antivirové účinky se doporučuje při problémech s opary a jinými zánětlivými projevy.
10 důvodů proč používat spirulinu z Ekvádoru:
- Jsme výhradní dovozci Spiruliny platensis 100% přírodního produktu z Ekvádoru.
- Zaručujeme vám kvalitu, přesný původ a certifikaci výrobku přímo od výrobce (ISO, BMP).
- Spirulina z Ekvádoru se pěstuje ve výšce 3000 metrů v naprosto čistém horském prostředí.
- Obsahuje až 70% bílkovin, širokou škálu aminokyselin, vitamínů (B12) a minerálních látek.
- Spirulina se používá při detoxikaci organismu, na posílení imunitního systému a při hubnutí.
- Snižuje toxické účinky v ledvinách, používá se při poškození jater a při chudokrevnosti.
- V kosmetice se spirulina osvědčuje zvláště pro výrazné antioxidační účinky a omlazování.
- Podpůrný prostředek při léčbě kožních nemocí: akné, atopický ekzém a při hojení jizev.
- Pomáhá při úpravě hladiny cholesterolu (snižuje LDL cholesterol) a zachová hladinu HDL.
- Zvyšuje množství laktobacilů ve střevě, vhodné používat po léčbě antibiotiky.
Co je to spirulina?
Spirulina je drobná sinice modrozelené barvy, která roste v ekologických podmínkách bez použití pesticidů.
Z hlediska výživy je spirulina nejbohatší mikroorganizmus na zemi. Jako „magickou sílu“ ji uctívali už staří Mayové a Aztékové. Společně s obilovinami tvořila hlavní součást jejich jídelníčku. U afrických kmenů Kanembu z okolí Čadského jezera je spirulina oblíbenou součástí stravy dodnes. Také v moderním světě díky pozoruhodné škále vitaminů, minerálních látek a živin zaujímá přední místo mezi potravinovými doplňky. Proto je vhodné ji zařadit do každodenního jídelníčku.
Pěstuje se zde ve speciálních sklenících v okolí města Quita, ve výšce 2800 metrů nad mořem, v ekologicky naprosto čistém horském prostředí. Tato spirulina z And, tzv. Andesspirulina, patří k nejvyhledávanějším na trhu, její cena je tudíž vyšší než cena spiruliny z Thajska nebo Číny, kde často ani nelze dohledat přesný původ a výrobce.